Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Champions League: Ανασκόπηση 27-28/11/13


CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΑΞΗ 5Η    

 Απλά δύο φοβερά βραδιά από εκείνα που σε ταξιδεύουν σε έναν άλλο πλανήτη και ξεχνάς γυναίκες παιδιά υποχρεώσεις. Ένα πρώτο βράδυ με ένα καταπληκτικό ντέρμπι ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Νάπολι που έκλεψε την παράσταση της χθεσινής βραδιάς όπου νικητές ήταν οι ‘’πρώσοι’’ ένα από τα παρατσούκλια της ομάδας της βεστφαλίας. Στο άλλο ματς του 6ου ομίλου οι κανονιέρηδες της άρσεναλ είχαν εύκολο βράδυ απέναντι στην μαρσέιγ στο ματς αυτό ο γουίλσιρ πέτυχε 10 πιο γρήγορο γκολ στο θεσμό με το νο.1 να είναι του Ρόι Μακάι επεισης είναι το πιο γρήγορο γκολ για άγγλο παίχτη και το πιο γρήγορο της άρσεναλ στην διοργάνωση.
Στον 5ο όμιλο μεγάλη νίκη της βασιλείας απέναντι στην τσέλσι και ίσως μία άτυπη ρεβάνς για τον περσινό ημιτελικό του Europa league.Η αναμέτρηση μεταξύ της στεάουα και σάλκε ήταν ισόπαλη.

Στον 7ο όμιλο και τα δυο παιχνίδια μεταξύ της ζενίτ και ατλέτικο άλλα και της πόρτο και αούστρια βιέννης ήρθαν ισόπαλα με την αούστρια να βάζει το πρώτο γκολ στην διοργάνωση για φέτος.

Στον 8ο όμιλο στο 21ο παιχνίδι στο πάγκο της μπάρτσα ο τάτα μαρτίνο έκανε την πρώτη του ήττα απέναντι στον Άγιαξ αλλα και η μίλαν εδείξε ότι είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει κερδίζοντας την σέλτικ μεσα στην σκότια και έτσι έκανε και το πρώτο διπλό στην χρονιά.
 Η σημερινή βραδιά ήταν απολαυστική και με πολλά γκολ για την ακρίβεια 36! Όπου και είναι στο θεσμό η 2η καλύτερη αγωνιστική από συγκομιδή γκολ. Απόλυτο ρεκόρ είναι η βραδιά με 44 τέρματα 1/10/1997.

Στο 2ο όμιλο δυο εύκολες νίκες της ρεάλ και γιουβέντους απέναντι σε γαλατασαράι και κοπενχάγη αντίστοιχα.
Νικητές του 4ου ομίλου ήταν η μπάγιερν μονάχου και η μάντσεστερ σιτι απέναντι στην ΤΣΣΚΑ και βικτόρια πλζεν.

Στον 3ο όμιλο η γιουνάιτεντ έκανε πάρτυ πρόκριση απέναντι στην λεβερκούζεν ισοφαρίζοντας έτσι και την μεγαλύτερη νίκη που είχε κάνει στο παρελθόν η τσέλσι με 5-0 απέναντι στην γαλατασαράι.Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η σαχτάρ φιλοδώρησε από μια 4σαρα την σοσιέδαδ.

Στον όμιλο που υπάρχει ελληνικό ενδιαφέρον στο 2ο δηλαδή ο ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην παρί των πολλών εκατομυρίων όπως και μεγάλη ανάσα η νίκη της μπενφίκα με την άντερλεχτ.

Ο κόσμος του Champions league και πάλι σε δυο βδομαδές κοντά σας.     ΡΟΜΠΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου