Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Σαν σήμερα 6/1



2011 : Βρίσκεται στο σπίτι του κρεμασμένος στο Litte Elm του Texas ο Νιγηριανός αμυντικός Uche Okafor 43 χρόνων. Κατέκτησε το Copa Africa το '94 αλλά ένας τραυματισμός του στέρησε τη θέση στο Μουντιάλ το 94'. Έπαιξε σε ένα ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου του '98 και στους Ολυμπιακούς αγώνες της ίδιας χρονιάς. Έπαιξε 31 φορές στην εθνική, ενώ έπαιξε σε διάφορες ομάδες στην Ευρώπη πριν εγκατασταθεί στην Αμερική, οπού όταν σταμάτησε το ποδόσφαιρο έγινε προπονητής και αργότερα σχολιαστής αφρικανικών αγώνων στο τηλεοπτικό δίκτυο ESPN. Η οικογένειά του απέκλεισε την αυτοκτονία και υποστήριξε ότι ήταν εγκληματική ενέργεια



1999 : Σαν σήμερα πριν από 15 χρόνια σημειώνεται αρνητικό ρεκόρ στο campionato που είχε κάνει ο Ουρουγουανός αμυντικός της Juventus Paolo Montero, ο οποίος αποβάλλεται στον αγώνα με την Milan για 12η φορά καταρίπτοντας το ρεκόρ του Giuseppe Bergomi με 11 φορές.


1995 : Πεθαίνει ο Ισπανός αριστερός επιθετικός Agustin Gainza σε ηλικία 73 χρόνων. Αγωνίστηκε σε όλη του την καριέρα με την ομάδα της Athletic Bilbao στην εθνική έπαιξε 33 φορές και σημείωσε 10 γκολ. Διακρίθηκε για τις ξαφνικές του τρίπλες αλλά και το καλό σουτ με το οποίο πέτυχε 204 γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα.

   

showman

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου