Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Φτάνει στην πηγή αλλά δεν πίνει νερό !


Είναι αλήθεια ότι ο Simeone έχει καταφέρει να στήσει στο γήπεδο που να μπορεί, όπως είδαμε και στον πρώτο γύρο, να κοντράρει επί ίσης όροις τους βασικούς ανταγωνιστές της ισπανικής λίγκας ( Barcelona & Real Madrid ) καταφέρνοντας να τους αποσπάσει θετικά αποτελέσματα και μάλιστα να νικήσει τον 1 από τους 2.

Όμως τις 2 φορές που τις δόθηκε η ευκαιρία να περάσει μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα τις σπατάλησε. Η 1η φορά ήταν στις 19 Οκτωβρίου που ενώ την ίδια μέρα η ομάδα της Osasuna είχε αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας από την Barcelona με 0-0, η Athletico βρέθηκε να χάνει 1-0 από την Espanyol με 1-0. Όμως αυτό το σενάριο έμελλε να επαναληφθεί και στην χθεσινή αγωνιστική που ενώ νωρίτερα το απόγευμα η ομάδα των Καταλανών είχε αφήσει βαθμούς με την Levante (1-1) η Athletico πέταξε την ευκαιρία να περάσει στο +2 την Barcelona και στο +3 τη Real Madrid.

Και τώρα όλα στην κόψη του ξυραφιού

Μέτα λοιπόν από τα χθεσινά  αποτελέσματα έχουμε στο βαθμολογικό πίνακα της La Liga να μοιράζονται την πρωτιά σε ισοβαθμία οι Barcelona & Athletico Madrid με 51 βαθμούς και να ακολουθεί στην τρίτη θέση με ένα βαθμό λιγότερο η Real Madrid έχοντας ξαναμπεί για τα καλά στην διεκδίκηση του τίτλου. Τα παιχνίδια που έρχονται για τις ομάδες είναι δύσκολα μην ξεχνάμε εξάλλου και τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις που έχουν και οι 3 ομάδες για το champions league. Περιμένουμε λοιπόν ένα γεμάτο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα και για τις 3 που αναμένεται να καταλήξει σε "ροντέο" για την κατάκτηση του τίτλου. Δίνουμε ένα προβάδισμα στη Barcelona καθώς απ' ότι φαίνεται την κρίσιμη στιγμή η Athletico δεν μπορεί να κάνει την υπέρβαση. Αλλά όλα αυτά είναι απλά λόγια και θα αφήσουμε τους παίκτες να μας το δείξουν στο χορτάρι.


showman  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου