Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Να γιατί αγαπάμε το ποδόσφαιρο!!!


Με αφορμή την χθεσινή συντριβή της Γουέστ Χαμ από την Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά πιο συγκεκριμένα τον πιτσιρικά της Γουέστ Χαμ ο οποίος έβαλε τα κλάματα βλέποντας την αγαπημένη του ομάδα να αποκλείεται από το επόμενο γύρο του FA cup, ήθελα να γράψω για το ρομαντισμό που έχει το ποδόσφαιρο ο οποίος με τα χρόνια χάνεται με τους ποδοσφαιριστές να είναι μισθοφόροι στις ομάδες τους και να τους νοιάζουν μόνο οι χορηγίες και τα συμβόλαια. Οι οπαδοί από την άλλη δείχνουν την ‘’αγάπη’’ για την ομάδα τους κάνοντας καταστροφές και χουλιγκανισμούς. Ευτυχώς υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι μας θυμίζουν ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι και μια γιορτή!! Παρακάτω θα δείτε μερικές φωτογραφίες και βίντεο οπαδών που μας θυμίζουν γιατί αγαπάμε τόσο πολύ το ποδόσφαιρο.
Ο μικρός οπαδός της Παλμέιρας βλέπει την ομάδα του να χάνει στα ημιτελικά του Κόπα Σουνταμερικάνα στην Βραζιλία και ξεσπα σε κλάματα ρίχνωντας και μερικές κλωτσιές απο την απογοητευσή του.
Δεν ξεχνάμε το κλάμα του οπαδού της Μπενφίκα μετά την άσχημη ήττα απο την Τσέλσι στις καθυστερήσεις του αγώνα για τον τελικό του Europa League όταν μάλιστα πριν μερικές μέρες έχασαν με παρόμοιο τρόπο το πρωτάθλημα απο την Πόρτο.
Η συγκινητική ιστορία του Ντομπρομίρ Στογιάνοφ ενός Βούλγαρου που ήταν τύφλος και στην φωτογραφία κλαίει συγκινημένος γνωρίζοντας την αποθέωση απο τους οπαδούς της ΤΣΣΚΑ Σόφιας.
Όπως είπα και στο τίτλο να γιατί αγαπάμε το ποδόσφαιρο!!! Μια στιγμή που μακάρι να την βλέπαμε πιο συχνά σε όλα τα γήπεδα του κόσμου
ΡΟΜΠΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου