Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Ιστορικά η 6η αγωνιστική του Champions league και γνώμη για στοίχημα


Τελευταία αγωνιστική στο Champions League για αυτό το διήμερο και για να δούμε αρχικά τι περιμένουμε να δούμε βάση ιστορίας.

Στατιστικά

1) Από τη σεζόν 1999-2000 μέχρι και πέρυσι έχουμε την 6η αγωνιστική να μας προσφέρει αρκετά γκολ με ένα μέσο όρο στο 43,14 και περισσότερα γκολ (54) να έχουν επιτευχθεί την χρονιά 2004-05 ενώ τα λιγότερα (34) ένα χρόνο μετά την περίοδο 2005-06. 

2) Οι ομάδες που έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, ακόμα και σε ότι αφορά την πρώτη θέση κυνηγάνε και σχεδόν πάντα κόβουν βαθμούς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό της Arsenal αν παρατηρήσει κανείς τη συμπεριφορά της στην τελευταία αγωνιστική κρίνεται κατά πόσο έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο. 

3) Παρατηρούνται ανά κάποια διαστήματα να πραγματοποιούνται κάποια εξωπραγματικά σενάρια πρόκρισης με τελευταία και πιο πρόσφατα τη σεζόν 2011-12 όταν η Lyon ήθελε ένα σκορ πρόκρισης για να νικήσει στον τελευταίο αγώνα με διαφορά πάνω από 5 γκολ με την ομάδα της Dynamo Zagreb να προηγείται και να ισοφαρίζεται πριν το τέλος του ημιχρόνου και στο 2ο ημίχρονο να δέχεται 6 γκολ με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 1-7 ενώ την προηγούμενη μέρα άλλη μια έκπληξη είχε συμβεί στον αγώνα Dortmund - Marseille που ενώ το σκορ ήταν στο 2-1 ως το 80' με 2 γκολ στο 85' και 87' η Marseille νίκησε μέσα στο Signal Iluna Park παίρνοντας και την πρόκριση για τους 16 αφήνοντας στην τρίτη θέση τον Ολυμπιακό. Μάλιστα η Marseille ήταν η μόνη ομάδα που κατάφερε να νικήσει μέσα στην Γερμανία την Dortmund αφού ακόμα και η πρωτοπόρος Arsenal είχε αποσπάσει μόνο το βαθμό της ισοπαλίας.

Πιο αναλυτικά σήμερα & αύριο τα παιχνίδια

Viktoria Plzen - Cska Moscow : Επίφοβο το αυτός ο αγώνας με την Cska να έχει νικήσει στον εντός έδρας αγώνα με την γηπεδούχο Viktoria να βρίσκεται στους 0 βαθμούς.
Πρόταση : G/G ή 2-3 goal

Galatasaray - Juventus : Τελικός ο αγώνας αυτός για τις δυο ομάδες με την Juventus σιγά σιγά να αρχίζει να ανεβάζει στροφές με έναν Fernando Llorente σε δαιμονιώδη φόρμα. Θα στηρίξουμε τη φανέλα.
Πρόταση : 2 ή over

Copenhagen - Real Madrid : Η Real έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο αδιάφορο παιχνίδι για εκείνη που για το μόνο λόγο που μπορεί να το χτυπήσει είναι να κρατήσει το αήττητο σερί της στον όμιλο. Λογικά ο Ancelotti θα κάνει rotation για να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες για τη συνέχεια. 
Πρόταση : G/G ή (πιο ριψοκίνδυνο) 4-6 goal

Manchester United - Shakhtar Donetsk : Δεδομένου της άσχημης μέχρι τώρα πορείας στο πρωτάθλημα και επιπλέον ότι έχει εξασφαλίσει την πρόκριση της και με τις Shakhtar και  Leverkusen να διεκδικούν και  εκείνες το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης θα έχει δύσκολο έργο η γηπεδούχος Πρόταση : over  

Bayern Munich - Manchester City : Και οι δυο τους έχουν εξασφαλίσει την επόμενη φάση και εκτός απροόπτου πρώτη τη Bayern θα δώσουμε ένα επιπλέον κίνητρο για την νίκη της γηπεδούχου για το 6/6 για να είναι η μόνη ομάδα που θα το κάνει φέτος.
Πρόταση : 1 ή 4-6 goal ή G/G

Benfica - Paris Saint-Germain : H Paris τελευταία αντίπαλος του Ολυμπιακού αφού εξασφάλισε την πρωτιά στον όμιλο πηγαίνει στη Λισαβόνα χωρίς τον Ibrahimovic και την άμυνα της.
Πρόταση : 2-3 goal ή G/G

Ολυμπιακός - Anderlecht : Ο Ολυμπιακός παίζει σήμερα τον "τελικό" του για να περάσει στην επόμενη φάση στη διοργάνωση (κατά τη γνώμη μου καλύτερα να περνούσε Europa για να έχει μέλλον στην Ευρώπη).
Πρόταση : 1ημιχ. ή 2-3 goal ή NG

Real Sociedad - Bayer Leverkusen : Αδιάφορη η Sociedad, η Leverkusen έρχεται μετά από νίκη μέσα στη Dortmund θα κυνηγήσει την πρόκριση μέσα στην Ισπανία.
Πρόταση : 2

Austria Wien - Zenit Saint Petersbourg : Αδιάφορη η Austria ο μόνος λόγος για να χτυπήσει το match είναι η νίκη γόητρο από την άλλη μεριά η Zenit κυνηγάει πρόκριση χωρίς να πείθει.
Πρόταση : 2-3 goal

Athletico Madrid - Porto : Η Porto πάει για τα αδύνατα δυνατά μέσα στη Μαδρίτη
Πρόταση : over ή G/G

Marseille - Dortmund : Κυνηγάνε την πρόκριση ακόμα και την πρωτιά οι φιλοξενούμενοι οι γηπεδούχοι αδιάφοροι με 0 βαθμούς.
Πρόταση : 2 ή 2-3 goal

Milan - Ajax : Στον προηγούμενο αγώνα η Milan μας έδειξε πως πρέπει να είναι πάντα υπολογίσιμη και θα πάει να καθαρίσει το σενάριο πρόκρισής της ακόμα και αν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στο πρωτάθλημα.
Πρόταση : 1 ή 2-3 goal ή G/G

Barcelona - Celtic : Barcelona το φαβορί για να κλειδώσει την πρωτιά.
Πρόταση : 1 ή over 

Napoli - Arsenal : H Arsenal έχει εντυπωσιάσει πολλούς με την φετινή πορεία της αφού είναι πρώτη και στον όμιλο της και στην Αγγλία δύσκολα θα χάσει πάνω από 3 γκολ για να πάει στο Europa αλλά θα θέλει πιστεύω και πρωτιά.
Πρόταση : Χ2 Arsenal ή over

Schalke - Basel : Schalke το φαβορί είχε νικήσει και εκτός έδρας την Βασιλεία
Πρόταση : 1

Chlesea - Steaua : Αν δεν θέλει να αυτοκτονήσει τότε μονόδρομος για τους Λονδρέζους η νίκη - πρωτιά στον όμιλο με την ουραγό του ομίλου
Πρόταση : 1 ή NG

Ας ελπίσουμε να δούμε καλή μπάλα αυτό το διήμερο. Καλές προβολές και καλά κέρδη


showman

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου